Adapazarı Belediyesi'nin 2021 Kasım Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL öğrencilerimize "Sosyal Medya" konusu üzerine bilgilendirme gerçekleştirdi. Teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Adapazarı Belediye Başkanı Sayın Mutlu IŞIKSU okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle yaşadığımız şehrin problemleri, sıkıntılarının neler olduğunu ve bunlara çözüm üretmek adına fikir alışverişinde bulunularak Adapazarı Belediyesi'nin sosyal, kültürel çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teşriflerinden ötürü Belediye Başkanı Sayın Mutlu IŞIKSU ve ekibine teşekkkür ediyoruz.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin KAHRAMAN, Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Coşkun BAKIRTAŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat BEZCİ  ve İlçe Özel Büro Müdürü Atalay GÜRBÜZ okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Okulumuzun durumu hakkında bilgilendirmeler alıp yemekhanemizin işleyişini değerlendirdiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzun tanıtımları çok yönlü olarak devam ediyor. Bu tanıtımlardan biriside okul broşürleri. Özellikle okulumuzun tanıtılması ve 8. sınıfların okul seçimlerinde etkili olacak broşürlerden 2000 adet bastıırıldı. Broşürler kayıt alanımızdaki okullara dağıtılmaya başlandı.