Haz

Okulumuzun müdürü Sayın Recep SARIHAN'ın yazmış olduğu yeni kitabı SÖĞÜT'TEKİ ÇINAR üzerine öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi. Tarihin ve Edebiyatın inceliklerinin konuşulduğu hoş bir sohbet ile gerçekleştirilen söyleşiye katılımlarından ötürü öğrencilerimize ve Sayın Müdürümüz Recep SARIHAN'a teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Gezi Klübü tarafından düzenlenen Çanakkale gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilere tarih bilincimizi aşılamak ve ecdadımızın vatan toprağı savunmasında göstermiş olduğu insanüstü gayreti anlatmak adına yerinde gidip gördüğümüz Çanakkale Savaşı alanları bizim için unutulmaz bir an, tarif edilmez bir duygu yoğunluğu oluşturmuştur. Emeklerinden ötürü öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik şölenimizde öğrencilerimiz yapılan yarışmalarla doyasıya eğlendiler. Eğlence öncesinde okul aile birliğimiz tarafından ikramlar verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Portre Yazarı Sayın Fahri TUNA okulumuz öğrencilerine yönelik "KIRKLANMIŞ PORTRELER ÜZERİNE" konulu kitap söyleşisi ve imza günü gerçekleştirdi. Katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Sayın Ersin BAŞARAN öğrencilerimize Osmanlı'da Ramazan ve Adabı konulu konferans vermiştir.Emeklerinden ve teşriflerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Adapazarı İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa  KÖMÜ hocamız öğrencilerimizle buluşarak Ramazan Ayının faziletlerinden, bereketinden bahsetti ve öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap verdi. Teşriflerinden ve emeklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünde, bağımsızlığımız uğruna büyük mücadele vermiş; başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Okulumuz 9-B sınıfı öğrencimiz Azra Nur İBRAHİMOĞLU 05-17 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılan Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Wushu Kunk Fu Taolu-Sanda-Ligh Sanda-Tuishou-Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyük ve Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda 52 kilo kategorisinde Türkiye 1. derecesini elde etmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Biz de bu anlamlı günü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları programla kutladık.

Yardımlarınızla deprem bölgesi için hazırladığımız ve hazırlamaya devam ettiğimiz gıda kolilerini ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımıza iletilmek üzere yola çıkardık. Bu süreçte destekleriniz için sayın velilerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Yardımlarınızla deprem bölgesi için hazırladığımız ve hazırlamaya devam ettiğimiz gıda kolilerini oluşturmaya başladık. Bu süreçte destekleriniz için sayın velilerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Deprem bölgesi için hazırlayacağımız gıda kolilerinde sizin de desteğiniz olsun. Bilgi almak için okul idaremiz ve öğretmenlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Ock

Sakarya İHH İl Koordinatörü Ali AKILLI "İyilikte Yarışan Sınıflar" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik bilgilendirme yaptı.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonuna geldik.Eğitim öğretim süresince başarılı olan öğrencilerimizi ve bu süreç içerisinde çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Şimdi tatil zamanı öğrencilerimize birdahaki eğitim öğretim zamanına kadar iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Yasemin ÇELEBİ'nin koordinatörlüğünde öğrencilerimizin ortaya koydukları sanatsal çalışmaları sergiledik. Emeklerinden ötürü öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.