May

Ozanlar Anadolu Lisesi olarak evinizdeki atık kağıtları değerlendiriyoruz. Siz de  geri dönüşüme gidebilecek olan kağıt, gazete, ve kitapları bizlere ulaştırarak katkıta bulunabilirsiniz.

May

Ozanlar Anadolu Lisesi olarak fiziki imkanlarımızı bizleri tercih eden ve edecek olan öğrencilerimizi bilgilendirmek adına sizlere sunuyoruz. Hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

"Generation Z and their Future Careers" Projesi İngilizce Öğretmenimiz Nihan Balaman ve 8 ögrencimizden oluşan proje ekibi ile yürütülen projemizde Türkiye'nin çeşitli illerinden 10 ortak okul ile Bulgaristan'dan ortak okul yer almaktadir.

Disiplinlerarasi olan projemizin örgencilerimizin Kariyer planlamasında Z kuşağı mesleklerinin tanıtımı ve öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlaması beklenmektedir.

Nis

Birey Özel Öğretim Kursu'nun destekleri ve katkılarıyla okulumuz 9, 10, ve 11. sınıf öğrencilerimzie yönelik ücretsiz kitap dağıtımı yapılmıştır. Katkılarından dolayı Birey Özel Öğretim Kursuna teşekkür ediyoruz.

Nis

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölüm Başkanı Sayın Dr. Mehmet ÖZDEMİR'in sunumuyla okulumuz öğrencilerine "12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE SONRAKİ SÜREÇLER" konulu konferans vermişlerdir. Teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mubarek Ramazan Ayı'nın da yaklaşmasıyla birlikte Ozanlar Anadolu Lisesi öğrencileri olarak ihtiyacı olan ailelere ulaşması için yardım kampanyası düzenliyoruz. Katılımın gönüllülük esasına göre olup her sınıf belirlemiş olduğu bir temel ihtiyacı sınıf öğretmenine ileterek  hazırlanacak yardım kolisinde "çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyebilir. Yardım kampanyamız  04/04/2022 tarihine kadar devam edecektir. Şimdiden öğrencilerimizin göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Gerek Türkiye geneli gerekse il bazında düzenlednen sportif faaliyetlerde üstün performans gösteren ve derece elde eden öğrencilerimizle birlikte Okul Aile Brliğimizin de katkılarıyla engelsiz kafede bir araya gelerek yemek yedik. Seneye daha fazla branşta daha çok madalya kazanma sözü aldığımız öğrencilerimizin gösterdikleri emeklerinden ötürü tebrik ediyor, başarılarında büyük rollü olan değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi de teşekkür ediyoruz.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölüm Başkanı Sayın Dr. Mehmet ÖZDEMİR'in sunumuyla okulumuz öğrencilerine "12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE SONRAKİ SÜREÇLER" konulu konferans vereceklerdir. Bilgilerinize sunarız.

Liseler arası düzenlenen Erkekler Futsal Şampiyonasında okulumuz Ozanlar Anadolu Lisesi Sakarya '.si olmuştur. Başarılarından ötürü Beden Eğitimi Öğrertmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Yasin Yarar'ın rehberliğinde, "Kısa Batı Klasikleri Okuma Grubu" başlığı altında bu hafta "Morgue Sokağı Cinayeti" eserinin müzakeresi yapıldı. Katkılarından ötürü öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bartın'da düzenlenen Türkiye Okullar Arası Karete Şampiyonası'nda 57 kiloda 10/B sınıfı öğrencimiz Şeref Eren ÖZDEMİR  Türkiye 3.sü olmuştur. Başarısından dolayı öğrencimizi tevbrik ediyoruz.

Edebiyat Öğretmenlerimiz Sayın Sevda URUL ve Sayın Recep YELKENCİ'nin koordinatörlüğünde düzenlenen münazara yarışmasına 10 gurubun katılımıyla  10/İ ve 10/A-I ortak münazara sınıfı finale kalmıştır. Öğrencilerimizin savundukları konuların jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesi sonucunda 10/A-I ortak münazara gurubu birinci olmuştur. Başarılarından ötürü 10/I sınıfı öğrencimiz Seher Gamzenur ÇİFTÇİ'yi ve 10/A sınıfı öğrencilerimiz  Tuana GÜNEŞ ile Dilara TİREKCAN'ı tebrik ediyoruz.

Sakarya geneli liseler arası gerçekleştirilen turnuvalarda okulumuzun kız voleybol takımı Sakarya 2.si erkek voleybol takımımız Sakarya 3.sü olmuşlardır. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz..

Kampus Akademi üniversiteye hazırlık kursu tarafından 11 ve 12. sınıflarımıza yönelik Yüksek Öğretim Sınavı(YKS) hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Temel yeterlilik ve Alan yeterlilik sınavlarındaki soru dağılımları,verimli ders çalışma ve planlama, hedef belirleme konusunda öğrencilerimize bilgiler aktarıldı. Kampus Akedemi öğretmenlerine teşriflerinden ve yapmış oldukları bilgilendirmelerden ötürü teşekkür ediyoruz.

Okula geliş ve gidişlerde biz öğrencilerin daha görünür olması amacıyla; parlak renklerde reflektif özellikte materyallerin kullanılması can güvenliğimiz için önemlidir. Öğrenciler olarak trafikte biz de varız. BİZİ FARK EDİN !!!