Dilimizin Zenginlikeri Projesi kapsamında yapılan "Kutadgu Bilig Okumaları" faaliyetlerinden görüntülerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

12. sınıf öğrencilerimize yönelik Milli Savunma Üniversitesi tanıtım semineri gerçekleştirildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Ozanlar Anadolu Lisesi'nde Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile ilgili etkinlikler tüm hızıyla devam etmekte olup bu kapsamda panomuz oluşturulmuş ve yaroışmalara katılım sağlanmıştır.

Katılım sağlanan yarışmalar..

1. Afiş Yarışması
  2. Sözlük Tasarım Yarışması

Ara

Adapazarı İlçe Belediye Başkanımız Sayın Mutlu IŞIKSU ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun BAKIRTAŞ okulumuzu ziyarette bulunarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Okulumuza teşriflerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen organizasyon ile milli boks antrenörümüz Sayın M. Ali KESKİN okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Emeklerinden ve teşriflerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

2023 2024 Egitim Öğretim Yılı 1. Dönem öğrencilerimizin genel durumunu velilelerimizle değerlendirmek üzere toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımlarından ötürü sayın velilerimize teşekkür ederiz.

İleştişimin ve etkileşimin daha fazla sanal ortama taşındığı şu günlerde okulumuz adına çeşitli duyuru ve etkinlikleri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek resmi instagram sayfamız paylaşıma açılmıştır.

https://instagram.com/ozanlaranadolulisesi54 adresinden ya da QR kodu okutarak bizleri takip edebilirsiniz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Başöğretmenliği kabul ettiği ve '24 Kasım Öğretmenler Günü' olarak kutlanan bugünde, tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Değerli öğrenciler Eğitim Bilişim Ağı(EBA) giriş işlemieri için aşağıdaki adımları takip ederek gerçekleştirebilirsiniz. Takıldığınız noktada Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emre SANCAKLI'ya başvurabilirsiniz.

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100. yılını, millet olarak birlik, beraberlik ve coşku içinde kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!"

Haz

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzun Saygıdeğer Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yasemin ÇELEBİ emekli olmuştur. Emeklilik hayatında kendisine sağlık sıhhat diliyoruz. Okulumuza vermiş oldugu eteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Haz

Edebiyat Öğretmenlerimiz Sayın Sevda URUL ve Sayın Recep YELKENCİ'nin koordinatörlüğünde münazara yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin savundukları konuların jüri üyeleri tarafından değerlendirilmesi sonucunda 9 D sınıfı münazara gurubu birinci olmuştur. Başarılarından ötürü öğrencilerimiz Nisanur AYAZ'ı , Filiz Eslem KAPLAN'ı ve Melis Safiye TAVACI'yı tebrik ediyoruz.

Haz

Edebiyat Öğretmenimiz Sayın Neşe MARTİN ve öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerine sunmuş oldukları bu keyifli oyun için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıflarımıza yönelik mezuniyet töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize plaket verildikten sonra okul birincimiz olan 12 E sınıfı öğrencisi Yelda BATTI okul kütüğüne ismini çakarak ölümsüzleştirdi. Öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar diliyoruz. Tüm güzellikler sizleri bulsun gençler.