Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Ağu

DYK öğrenci başvuruları 24-28 Ağustos tarihlerinde  https://e-kurs.meb.gov.tr adresi üzerinden başvuruya açılmıştır.11. Sınıflardan en fazla 6 12. Sınıflardan en fazla 8 ders seçme kontenjanı bulunmaktadır. Katılım sağlayacak öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde başvurularını yapmaları gerekmektedir.

May

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ EK DOSYADA SUNULMUŞTUR.

2022-2023  Eğitim Öğretim Yılı  2. Kanaat Dönemi 1. Ortak Sınav Tarihleri Yayımlanmıştır.

Değerli Velilerimiz, 15.03.2023 (Çarşamba) günü saat 14.00 da okulumuz konferans salonunda  velilerimize yönelik "Narkotik Polis Anne" konulu seminer verilecektir. Seminere katılımınız öğrencimizin eğitimine ve geleceğine katkı sağlayacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Recep SARIHAN

Ekm

Değerli Velilerimiz okulumuzda "Aile Okulu" projesi kapsamında velilerimize eğitim verilecektir. Eğitime katılmak için 18 yaşını doldurmak ve okulumuz velisi olmanız yeterlidir. Eğitim 44 saat sürecek ve zaman akışı katılımcılara tekrar duyurulacaktır.

May

Ozanlar Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav Programı yayomlanmıştır. Sınava girecek olan öğrencilerin belirtilen tarihte ve saatte hazır olmaları önemle duyrulur.

May

13/05/2022 tarihinde  saat 17:00'de öğrencilerimizin genel durumu hakkında bilgilendirme yapılması adına Veli Toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantı her öğrencimizin kendi sınıfında olacaktır. Karışıklık yaşanmaması adına velilerimizin, öğrencilerin sınıflarını öğrenip gelmeleri rica olunur. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav takvimi yayımlanmıştır.Öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgilerine sunarız.

Ara

Sayın Velimiz 03.12.2021 Cuma günü saat 17.00 de okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıda öğrenci başarı durumları, devamsızlıkları ve diğer durumlar değerlendirilecek aynı zamanda ara karne verilecektir. Toplantı öğrencilerimizin sınıflarında olacağından, öğrencilerimizin sınıflarını bilerek okula gelmeniz önemle rica olunur. Katılımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Kasım Dönemi Sorumluluk sınavları takvimi yayımlanmıştır. Linke tıklayarak açabilirsiniz.

Ekm

021-2022  Eğitim Öğretim Yılı  1. Kanaat Dönemi 1. Ortak Sınav Tarihleri yayımlanmıştır. Sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.